Activitati la clasa

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)


Concursul “Muzeul de Științele Naturii în imaginația copiilor”

Prof. îndrumător Anca Heciu

octombrie 2019


La teatru alături de părinti și copii

“Extraterestrul care își dorea ca amintire o pijama”-16 nov. 2019

Cl. a V-a A, B și cl. A VI-a A

PROF. Corina Stavnic, Monica Matei, Mihaela Muscă


CAMPANIA RESPECT-30 ianuarie 2020-ZIUA INTERNATIONALÃ A NONVIOLENTEI ÎN ȘCOLI

În data de 28.01 .2020 la Școala Gimnazială “Grigore Ghica Voievod”, Suceava, sub atenta îndrumare a profesorilor, Juravle Sergiu si Stavnic Corina a avut loc o activitate intitulată,,Tipurile și formele violenței în mediul școlar și familial. Activitatea a presupus urmărirea unui documentar cu privire la violență, de unde pornește aceasta și care sunt consecințele ei .Documentarul a avut un impact pozitiv asupra elevilor ,ei realizând că violența fie ea verbală sau fizică, are efecte agravante asupra statutului social, emoțional și familial ! A avut loc, de asemenea, o discuție despre violența în familie, discuție în urma căreia elevii au înțeles că indiferent de situatie ei trebuie să ceară ajutorul și să nu se lase doborâți de impulsul momentului. Aceștia au creat diferite sloganuri prin care au evidențiat stoparea violenței în societate ! Concluzionăm prin a spune că violența în instituțiile de învățământ, cele familiale și nu doar,reprezintă acțiuni agresive planificate sau spontane, impulsionate fiind de starea de spirit la care se află persoana ! Pentru a reduce aceste reacții elevii trebuie să înțeleagă că bunătatea, înțelegerea, empatia reprezintă principalele unelte ale reducerii violenței în toate unitățile de învățământ și nu doar !
Au participat elevi ai claselor a V-a A, B, a VI-a B.


 

Activitate cu părinții și copiii-dezbatere și completare chestionar Cauzele violenței în școli. Activitatea a fost dirijată de doamna Prof. Luminița Rusu alături de clasa a VII-aConcert colinde in Amfiteatrul Salinei Turda- 14 decembrie 2019


 


EXCURSIE LITERARĂ LA Casa Memorială George Coșbuc și Casa Memorială Liviu Rebreanu ( Turda-13,14 decembrie 2019) 

EVENIMENT 16 noiembrie 2019-Ziua Mondialã a Alimentatiei ACTIVITATE-CONCURS-“Bucatele bunicii”

 

Actiunea umanitară Florile recunoștintei

Ȋn perioada 24 septembrie – 4 octombrie 2019 s-a derulat campania de voluntariat şi acțiune comunitară ,,Florile recunoştinței” la care a fost partener şi Grădinița cu Program Normal nr. 8 Suceava (structură a Ṣcolii gimnaziale ,,Grigore Ghica Voievod”) din carierul Ițcani. Scopul campaniei a fost sensibilizarea copiilor şi adulților pentru adoptarea unei atitudini prosociale , bazate pe afecțiune, respect şi prețuire față de persoanele vârstnice. Ȋn acest scop , educatoarele: Rădăşanu Irina şi Nastasi Anamaria au desfăşurat activitățile:  ,,Atelierele hărniciei” – unde preşcolarii au realizat felicitări pentru bunici ; ,,Povestirile bunicilor”- în cadrul căreia copiii au primit vizita  bunicii  Floarea ,în vârstă de 80 de ani, care a spus copiilor poveşti pe care le ştie din copilărie şi activitatea : ,,Bucuria de a dărui”  în care copiii s-au deplasat la Centru de îngrijire medico-social ,,Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”  din cartierul Ițcani unde au fost primiți de 21 de bătrâni care s-au molipsit de veselia copiilor şi s-au sensibilizat la primirea cadourilor pregătite pentru ei.

 


 

Anul școlar 2018-2019
 

 
Cl. a III-a A, înv. Tătar Doina
 

Decembrie - vremea colindelor
Corul școlii - îndrumator prof. Hârceag Ionuț


 

Sport


Educatie

Ora de biologie

Ora de chimie

Ora de fizica


 

Clasa a V-a A, an Școlar 2016/2017, diriginte profesor Cristina Brudea

 


 

Marș antiviolență, cl. a VII-a A, an școlar 2016/2017

 


 

Clasa a V-a A, an școlar 2016/2017 , diriginte profesor Cristina Brudea


 

Gradinita nr 7, Itcani, Suceava

     
 1 Decembrie la grădiniță  Cerc pedagogic  Din activitățile copiilor  Jocuri în curtea grădinței
       
       
 Pregătiți pentu parada  Sărbătorim pe Eminescu  Serbarea toamnei  Suntem absolvenți
       
       
 Trupa de teatru Un pui de românaș Ziua României Grădinița numărul 7

 

Gradinita nr 8, Itcani, Suceava

Citit 4688 ori

Galerie de imagini