PROIECTELE EUROPENE – PLATFORME DE FORMARE PROFESIONALĂ


După modelul ”Cafea în așteptare”, elevii Școlii gimnaziale ”Grigore Ghica Voievod” – Suceava au lansat proiectul ”O carte în așteptare”. Au strâns bani și au cumpărat cărți pe care le-au donat copiilor de la centrul ”Speranța” din Suceava. Proiectul mai are și alte etape, între care și o excursie în care prieteniile legate prin lectură să devină mai strânse prin socializare.

 

O CARTE ÎN AȘTEPTARE - REGULAMENT

 

1 februarie- 1 martie 2019


1. Vino la librăria Cărturești sau Suflet bucovinean și cumpără o carte!

 

2. Scrie o dedicație pe prima pagină viitorului posesor al cărții tale, semnează-te!

 

3. Așază cartea ta în raftul special amenajat și inscripționat " O carte în așteptare" aflat în incinta librăriei!

 

4. Întoarce-te după o lună la Cărturești să-l cunoști pe cel căruia i-ai oferit cartea ta! ( copii ai Centrului de Plasament Speranța, Suceava)

 

5. Bucurați-vă unii de alții, legați prietenii, citiți, delectați-vă!

 

6. Vino la expoziția de mărțișoare handmade realizată de elevii Școlii Gimnaziale Grigore Ghica Voievod, Suceava ( martie), cumpără și cu banii adunați să bucurăm copiii Centrului de Plasament Speranța cu o excursie la Palatul Culturii, Iași

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.sc7ggv.ro/proiecte#sigProGalleria04cdfbd43f

 

"ASTAZI IN BISERICA NOASTRA AU RASUNAT COLINDELE COPIILOR, SCOLII GIMNAZIALE "GRIGORE GHICA VOIEVOD" SUCEAVA, CARE IMPREUNA CU CADRELE DIDACTICE SI CU PARINTII AU CREAT O ATMOSFERA DE BUCURIE DEPLINA.

COSTUMELE TRADITIONALE AU VESTIT NASTEREA DOMNULUI IN CEL MAI POTRIVIT LOC. COLINDELE NU AU PUTUT RAMANE NERASPLATITE,ASTFEL CĂ TOȚI PARTICIPANTII AU PRIMIT DARURI SI MICI CADOURI DIN PARTEA GAZDELOR.

CU MULTĂ PRETUIRE SI UN DEOSEBIT RESPECT MULTUMIM PARINTELUI IOAN DIN CARTIERUL IȚCANI.

CRACIUN FERICIT SI BINECUVANTAT TUTUROR!

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.sc7ggv.ro/proiecte#sigProGalleriac88580f2c0

 

PROIECTELE EUROPENE – PLATFORME DE FORMARE PROFESIONALĂ

 

Vineri, 4 mai 2018, instituția noastră a realizat un schimb de experiență transfrontalier Chișinău-Suceava cu tema Rolul parteneriatului în dezvoltarea instituțională și regională.

Am fost gazdele grupului de profesori care au participat la mai multe lecții de limba și literatura română susținute de Înv. Oana Bărbosu (clasa pregătitoare), Înv. Aurica Popescu ( cl. a II a A) și Prof. Corina Stavnic ( cl. a VII a A).

De asemenea, s-au schimbat impresii, experiențe, ne-am bucurat de noutate și ne-am declarat deschiși și altor colaborări de acest gen.

View the embedded image gallery online at:
http://www.sc7ggv.ro/proiecte#sigProGalleria13891e646f

Pagina 1 din 6